За нас

Ние доставяме книги в цяла Великобритания!

Настъпва нова ера за всички българи във Великобритания, обичащи да четат книги на български език! От месец септември 2016 година в тяхна помощ съществува сайтът www.knijarnica-anglia.com който спомага на всички потребители тотално да пренаредят книжните си лавици и лични библиотеки, запълвайки ги с нови издания, поредици и антикварни находки.

Мишката никога няма да убие книжката и почитателите на мириса на хартия, дебели или меки корици, разлистването на страници и държането на книга вече могат да изберат следващото си четиво от www.knijarnica-anglia.com

Сайтът е създаден изцяло за помощ на българите във Великобритания, като създателите му обещават ежеседмични обновления с най-новите, а и по-стари заглавия. Освен това сайтът предоставя професионални ревюта, откъси от нови заглавия, книжни новини, промоции и интервюта с автори от цял свят! Knijarnica-anglia.com работи директно с най-големите български издателства, което гарантира актуален каталог на склад, и не на последно място, достъпни цени на изданията в Англия.

Световна и модерна класика, европейска проза, ударни кримки, спиращи дъха психологически трилъри, първокласни любовни романи, български автори, биографии и автобиографии, детски книжки и книги от всички други жанрове налични на Knijarnica-anglia.com

Създателите на сайта гарантират сигурни плащания, благодарение на общодостъпната система PayPal. Доставката се осъществява по цени на английските пощи „Royal Mail”.

Вярваме, че съществуват много светове! Много светове, скрити между две корици. С наша помощ се надяваме да преоткриете най-добрите светове, които ще ви избавят от ежедневието, проблемите и трудностите. Светове, до които ще стигнете с поредното разгръщане на страницата, ще пътувате, ще чувствате, ще се вълнувате, ще мислите, ще съществувате. Защото да намериш време да четеш е като да намериш време да обичаш. За влюбените и в книгите Knijarnica-anglia.com

Ако не сте намерили своята книга, пишете ни, ние ще направим всичко възможно, за да ви я доставим!

За Knijarnica-anglia.com

Knijarnica-anglia.com е онлайн магазин, в който можете да намерите книги на български език. Книгите се изпращат от България към Англия.

Основната цел на сайта е потребителите да намерят това, което търсят, да могат да получат професионален съвет преди, по време или след покупката и да останат доволни.

Уебсайтът Knijarnica-angalia.com е собственост на:

Онлайн книжарница ЕООД

БУЛСТАТ 205098677

МОЛ: Никифор Радев

Седалище: София, ул. Отец Паисий 78

e-mail: knijarnicaanglia@gmail.com